+36 30 239 8787 info@ruhaimport.hu
Ruhaimport Kft
Krém minőségű Bálás használtruha magánszemélyeknek

HASZNÁLT RUHA NAGYKERESKEDÉSÜNKBE ÉRDEMES BEJÖNNI!

A használt ruha  nagykereskedések egyik legjobbikát találta meg! Szerezzen be nálunk minőségi árut a boltjába!

A turkálók száma növekszik, egyre nagyobb a kereslet a second hand boltok kínálata iránt és egyre nagyobb a verseny is az üzletek között. Szeretné a vásárlóit lenyűgözni a boltja rendszeresen megújuló és mindig változatlanul színvonalas kínálatával? Ehhez szüksége van egy hasonlóan megbízható és minőségi árut kínáló beszerzési helyre, használt ruha nagykereskedésre!

Jöjjön el hozzánk és garantáljuk, hogy nem fog csalódni abban, amit a vásárlóinknak kínál a bálás ruha nagykerünk! A használt ruha nagykereskedésünkkel üzletet kötni mindig sikerélménnyel jár együtt. Ez annak is köszönhető, hogy nem árulunk zsákbamacskát, hanem szabad betekintést biztosítunk a bálákba minden vásárlónak. A használt ruha nagykereskedésünkben a zsákok minden vásárlónak szabadon átnézhetőek.

A legtöbb használt ruha kereskedéssel ellentétben nálunk a bálákat fel lehet bontani, átnézni és eldönteni, hogy melyiket szeretné a vásárló megvásárolni. Ez is jelzi, hogy mennyire fontosak nekünk a vásárlóink, tőlünk egyetlen vásárló sem távozik elégedetlenül!

Érdemes a törzsvásárlóink sorát növelni, mert rendszeresen kedvezményekkel kedveskedünk a nálunk vásárlóknak. Azokat a textileket és kiegészítőket, amiket nem tudott eladni, vissza tudja hozni és egy újabb adag árut tud vásárolni. Nincs helyet foglaló felesleg csak új áru a vásárlóinak! Garantáljuk, hogy a nálunk található zsákokban mindig talál valamit, amit értékesíteni tud!

A használt ruha nagykereskedésünk a vásárlók számára előnyös feltételekkel kínál másodkézből származó ruhaneműt és kiegészítőket. Az árut külföldről importáljuk, abból is a kiváló állapotú, válogatott terméket részesítjük előnyben. Divatos, márkás, stílusos textilek kerülnek a boltjába, amivel meg tudja tartani vásárlóit és bővíteni a vásárlói körét is.

Ismerjen meg minket és fedezze fel a báláinkban rejlő kincseket! Jöjjön el hozzánk és vásároljon tőlünk extra használt ruhát jó áron! Látogasson el hozzánk és töltse fel az árukészletét a legújabb, minőségi ruhákkal, kiegészítőkkel! Magánszemélyeket is szívesen látunk használt ruha nagykereskedésünkben! Nálunk minden vásárló jól jár!

Válogatási lehetőséget is biztosítunk!

 

 • Nagykereskedésünkbe telefonos egyeztetést követően bármikor ellátogathat Hétfő-Vasárnap 8-20 óráig! A zsákok tartalma átnézhető,a minőség ellenőrizhető!
 • Az árut cégünk közvetlenül importálja  így teljes mértékben érintetlen magas minőségű használtruhával tudunk dolgozni és alacsony áron értékesíteni!
 • Az áru a legmegbízhatóbb forrásból származik ezért tudunk vásárlóinknak minőségi árut biztosítani!
 • Árukészletünk 2 hetente megújul! Nem rendelkezünk óriási árukészlettel de kínálatunk változatos és folyamatosan új friss gyűjtésű divatos használtruhát importálunk! Raktárunkban nincs több hónapja bennt ragadt megmaradt áru.
 • A használtruhát origináltan és válogatottan is meglehet vásárolni!
 • Cégünk nem üzemeltet kiskereskedelmi boltokat így garantáljuk hogy a legszebb divatos márkás használtruhát a zsákokban megtalálják!

Látogasson el hozzánk ismerje meg a kiváló minőségű árukészletünket!
Óriási áruválasztékkal kedvező árakkal és kedves kiszolgálással várjuk kedves vásárlóinkat a hét minden napján 8-20 óráig!

 

A MINŐSÉG GARANTÁLT!

 • Sajnos a hazai használtruha piacon sok bálás ruha kereskedés gyenge minőségű árut értékesít amit sajnos már sokan megtapasztaltak!
 • Viszonteladóink tapasztalatai alapján félve vagy egyáltalán nem mernek már vásárolni mert több használtruha kereskedéssel kapcsolatban negatív tapasztalatokkal rendelkeznek.
 • Üzletpolitikánk eltér a többi kereskedésésétől.
 • Állandó visszatérő elégedett vásárlókkal állunk kapcsolatban!
 • Amire büszkék vagyunk hiszen ez csak annak köszönhető hogy folyamatosan kiváló minőségű használtruhát tudunk biztosítani alacsony áron!
 • Nálunk nincs bizonytalan vásárló a zsákok tartalma bármikor átnézhető a minőség ellenőrizhető!
 • Visszatérő vásárlóinknak folyamatosan kedvezményesebb áron értékesítjük a bálás és zsákos használtruhát!
 • A megmaradt árut visszavásároljuk harmad áron így segítve a kereskedőket a folyamatosan megújuló árukészlettel!
 • Magánszemélyeket is kiszolgálunk!
 • Fotót is küldünk a termékekről igény esetén!